Rabatt för medlemmar

100 kronor rabatt till föreningsmedlemmar Självklart ska det löna sig att vara med i en släktforskarförening. Att med en föreningsunik rabattkod kunna erbjuda era medlemmar hela 100 kronor rabatt på valfri prenumeration eller abonnemang på Rötter är en medlemsförmån som heter duga.  Rabattkoden förnyas varje år. I det här nyhetsbrevet kan du se rabattkoden som gäller för 2024 års prenumerationer. Du hittar den också på Mina sidor på Rötter.  
 
Så funkar föreningsrabatten Alla föreningar som är medlemmar i Sveriges Släktforskarförbund får en rabattkod för att kunna ge medlemmarna 100 kronor rabattvalfri prenumeration eller abonnemang på Rötter. Rabattkoden är unik för varje förening och kan förmedlas på exempelvis er förenings medlemssida, per e-post direkt till medlemmarna eller i medlemstidningen. Till hjälp finns färdiga annonsmallar lite längre ned i detta nyhetsbrev.  Koden används av medlemmen själv, när som helst under året vid beställning av en prenumeration eller ett abonnemang: www.rotter.se/prenumerationer. Rabattkoden, som du ser nedan, finns även på föreningens Mina sidor på Rötter.
 
Rabattkod för Ystadbygdens Släkt- & Bygdeforskarförening: KTWV24 Rabattkoden gäller en gång per person och är giltig till den 31/12 2024.